| 
	 
		 
	 
		 
			 
				  A maledizzione di e lasagne 
		 
			 
				 
				 
					 
						 ci vole cent'anni per fà un pruverbiu! dicianu i vecchji
					  
			 
				 
				 
					 
						 st'articulu hé cascatu cum'è u casgiu...
					 >>>>>>>>>> vlam
 
			 
				 
				 
					 
						 o lasagnator ,
					 he vera ch'o so pangrassutu , ma 'nde noi e lasagne -nustrale ,un so micca e listesse ,- si manghjanu a a San Bastianu -u santu di u paese -
 
			 
				 
				 
					 
						 Dui affari:
					 1) ùn vi scurdate chì à u corsu li piace sempre a so piattata di paste
 2) ch'elle sò bone e lasagne (parlu di quelle di Mamma)
 
 Ma manghjatene per Pasqua Pifania è dinù tuttu l'annu. Cusì, s'è tutti vi ci mettite, forse suminaremu u granu è feremu una fabbrica di paste in Corsica.
 Iè, parlu di sviluppu, è di travagliu, o mansa di lasagnoni ...
 
			 
				 
				 
					 
						 E lasagne so fatte di pasta  ( in francese si mette à u plurale, à elli li n'hè ci vole sempre di più ), noi ci cuntentemu d'una piattata di pasta! bon'appittitu à tutti.
					 sviluppu, travagliu,dunque impieghi pé i giovani!
 
 Leghite " PROJET  CORSICA 21"è bon prufittu!b[i[u[qt[
 
			 
				 
				 
					 
						 Ne manghju di po 2 ghjorni.
					 Quessu si u "decrassage" !
 Evviva a  " Panza Attitude " !!!
 
		 
		   Scrive una risposta 
 | 
|  |